Annika Lindblom Redovisning EF

Stockholms län

Information

Annika Lindblom Redovisning EF hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Annika Lindblom Redovisning EF finns. I Ekerö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Annika Lindblom Redovisning EF tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Annika Lindblom Redovisning EF har haft sedan 1995-01-01. Annika Lindblom Redovisning EF har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Annika Lindblom Redovisning EF så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-56023190.

Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Annika Lindblom Redovisning EF har idag 590505-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Annika Lindblom Redovisning EF

Redovisningstjänster samt annonsförsäljning.

I Annika Lindblom Redovisning EF så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindblom, Inger Annika som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .