INZPERA

Stockholms län

Information

INZPERA är ett av många verksamheter som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som INZPERA finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

INZPERA är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-05-15.

INZPERA som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-01-15. Men sedan 2000-05-15 så har INZPERA varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på INZPERA så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-56030790.

Ekerö arbetar för att verksamheter som INZPERA ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för INZPERA. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Coaching för enskilda, par och grupper. Design av kläder och websidor. Författande av barnböcker, böcker och artiklar. Föreläsningar och seminarier om personlig utveckling, relationer, styling och visionutveckling. Styling och hjälp med presentationer. Försäljning av kläder och bröllopstillbehör.

Firmatecknare för INZPERA är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till INZPERA och det är följande personer, Södergren, Cornelia Carina som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för INZPERA är 590505-XXXX.