T.P. MÅLERI

Stockholms län

Information

580520-XXXX är organisationsnummer för verksamheten T.P. MÅLERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T.P. MÅLERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som T.P. MÅLERI finns i.

T.P. MÅLERI har varit registrerat sedan 1985-11-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för T.P. MÅLERI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

T.P. MÅLERI är och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är .

Firmatecknare för T.P. MÅLERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med T.P. MÅLERI så kan ni göra det på telefon genom 08-56034762 eller genom brev på följande adress:

Måleriverksamhet samt försäljning av hälsokost- produkter och textilier

Det finns olika personer som har en koppling med T.P. MÅLERI och det är Pedersen, Tomas Jörgen som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,