Annikas Antikt och Annat Fint

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ekerö och Annikas Antikt och Annat Fint är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Annikas Antikt och Annat Fint är ett av dem. Statusen för Annikas Antikt och Annat Fint är att Bolaget är aktivt.

Annikas Antikt och Annat Fint är ett Enskild firma och skapades 2000-03-28. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Annikas Antikt och Annat Fint ska trivas.

Annikas Antikt och Annat Fint är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12. I Ekerö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med antikviteter och kuriosa. Förvaltning av aktier.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Annikas Antikt och Annat Fint är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12.

Idag är Annikas Antikt och Annat Fint och det finns flera verksamheter som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Annikas Antikt och Annat Fint så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5751660.

.

De som är på något sätt har med Annikas Antikt och Annat Fint är Cederlund, Elsa Annika som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Annikas Antikt och Annat Fint har 570102-XXXX som sitt organisationsnummer.