BC Svensk Datautbildning

Stockholms län

Information

I Ekerö finns det ett Enskild firma som heter BC Svensk Datautbildning. Det finns flera verksamheter som liknar BC Svensk Datautbildning i Stockholms län. Ekerö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

BC Svensk Datautbildning är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-01-16 så har BC Svensk Datautbildning varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är BC Svensk Datautbildning och det finns fler verksamheter som är det i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med BC Svensk Datautbildning så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med BC Svensk Datautbildning så kan ni göra det på 08-7365121.

Datautbildningar för chefer och anställda. övrig datakonsultverksamhet såsom installationer, support, säkerhet. manualer och böcker.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Karlsson, Carl Erik Bennet som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

BC Svensk Datautbildning har 560807-XXXX som sitt organisationsnummer.