Winab Vikväggar AB

Stockholms län

Information

Winab Vikväggar AB är en verksamhet som finns i Ekerö. I Winab Vikväggar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindegren, Jan Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindegren, Lars Erik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindegren, Sven Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Stig Olof Reinhold som är född 1959 och har titeln Revisor, Ericsson & Lejonhird AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Winab Vikväggar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Winab Vikväggar AB på telefon 08-56021100.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av vikväggar och blockväggar samt däremd förenlig verksamhet.

Idag är Winab Vikväggar AB av bolagstypen Aktiebolag.

Winab Vikväggar AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Winab Vikväggar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-04 och Winab Vikväggar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Winab Vikväggar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Winab Vikväggar AB har 556738-7922 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.