Capacis AB

Stockholms län

Information

Capacis AB är ett av många företag som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Capacis AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Capacis AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-11-15.

Capacis AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-09-17. Men sedan 2007-11-15 så har Capacis AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ettans v. 9, 179 97, Färentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Capacis AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6374629.

Ekerö arbetar för att företag som Capacis AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Capacis AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom affärs- och verksamhetsutveckling, projektledning och pedagogik, frisk- och sjukvård, turism samt därmed förenliga verksamheter. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Capacis AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Capacis AB och det är följande personer, Hörnfeldt, Jan Erik som är född 1960 och har titeln VD, Hörnfeldt, Jan Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Munkhammar, Charlotte Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Augustyniak, Maj Agneta Elisabeth som är född 1946 och har titeln Revisor, Mälarev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Capacis AB är 556738-1354.