Double J Fastighets AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Double J Fastighets AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Double J Fastighets AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 2007-09-11 så skapades Double J Fastighets AB och verksamheten är har F-skattsedel Double J Fastighets AB har haft det sedan 2007-10-18.

Double J Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-15

556737-4425 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ekerö.

Just nu är Double J Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Double J Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 08-7590077 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Double J Fastighets AB är West, Jan Bertil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, West, Maria Ann-Charlotte som är född 1955 och har titeln Suppleant, Liikanen, Markus Erik Johan som är född 1976 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .