Dragkedjan i Stockholm AB

Stockholms län

Information

556724-7225 är organisationsnummer för företaget Dragkedjan i Stockholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dragkedjan i Stockholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Dragkedjan i Stockholm AB finns i.

Dragkedjan i Stockholm AB har varit registrerat sedan 2007-02-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dragkedjan i Stockholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-14.

Dragkedjan i Stockholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dragkedjan i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sjölander, Ingrid Marie -Sjölander, Magnus Tage Edvin

Vill ni komma i kontakt med Dragkedjan i Stockholm AB så kan ni göra det på telefon genom 08-895400 eller genom brev på följande adress:
Krossg. 35, 162 50, Vällingby

Bolaget skall bedriva transporter med trailer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dragkedjan i Stockholm AB och det är Sjölander, Magnus Tage Edvin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölander, Ingrid Marie som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ahlén, Lars Börje som är född 1948 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,