Planing och Utveckling i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva projektledning och konsultationer inom bygg och fastighetsbranschen, event och konferensverksamhet, fastighetsförvaltning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Planing och Utveckling i Stockholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Planing och Utveckling i Stockholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 2007-02-01 så skapades Planing och Utveckling i Stockholm AB och företaget är har F-skattsedel Planing och Utveckling i Stockholm AB har haft det sedan 2007-04-28.

Planing och Utveckling i Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-28

556722-5965 är organisationsnummret för företaget som finns i Ekerö.

Just nu är Planing och Utveckling i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Planing och Utveckling i Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 070-4714222 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Planing och Utveckling i Stockholm AB är Andersson, Erik Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallner, Anette Christel som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ek, Hans Peter som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .