Models & Code Boklund AB

Stockholms län

Information

Aktiebolaget ska bedriva verksamhet inom IT : systemutveckling, affärsutveckling, produktutveckling, drift, konsultation, utbildning och forskning. Bolaget ska även bedriva verksamhet inom grafisk form, illustration, foto och film.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Models & Code Boklund AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Models & Code Boklund AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 2006-11-28 så skapades Models & Code Boklund AB och företaget är har F-skattsedel Models & Code Boklund AB har haft det sedan 2006-12-07.

Models & Code Boklund AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-07

556716-4917 är organisationsnummret för företaget som finns i Ekerö.

Just nu är Models & Code Boklund AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Models & Code Boklund AB så går det att nå dem via telefon på 070-7701201 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Models & Code Boklund AB är Boklund, Karl Lennart som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Boklund, Elin Kerstin som är född 1973 och har titeln Suppleant, Augustyniak, Maj Agneta Elisabeth som är född 1946 och har titeln Revisor, Mälarev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .