Jantho AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva marknadsföringstjänster inom TV och media, sponsring och produktplacering inom etermedia. Försäljning och produktutvecklingstjänster inom TV och media, sponsring och produktplacering inom etermedia. Fastighets- och värdepappersförvaltning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jantho AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Jantho AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 2006-11-13 så skapades Jantho AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556715-2730 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ekerö.

Just nu är Jantho AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Jantho AB så går det att nå dem via telefon på 070-6964263 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jantho AB är Andersson, Jan Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Roland som är född 1938 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .