Apex verksamhetsutveckling AB

Stockholms län

Information

556713-6477 är organisationsnummer för verksamheten Apex verksamhetsutveckling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Apex verksamhetsutveckling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Apex verksamhetsutveckling AB finns i.

Apex verksamhetsutveckling AB har varit registrerat sedan 2006-10-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Apex verksamhetsutveckling AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-14.

Apex verksamhetsutveckling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Apex verksamhetsutveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kaarle, Jan Anders

Vill ni komma i kontakt med Apex verksamhetsutveckling AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6950045 eller genom brev på följande adress:
Ropstensv. 9, 193 31, Sigtuna

Bolaget skall bedriva utveckling av beslutsstödssystem, förmedling och handel med bilar och reservdelar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Apex verksamhetsutveckling AB och det är Kaarle, Jan Anders som är född 1967 och har titeln VD, Kaarle, Jan Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaarle, Lena Marianne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kaarle, Jan Olof som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaarle Schlyter, Marie Isabelle A som är född 1963 och har titeln Suppleant, Bringer, Karl Erik Göran som är född 1957 och har titeln RevisorBringer Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,