Åkeshofs Trädgårdar & Slottspark AB

Stockholms län

Information

I Ekerö finns det ett Aktiebolag som heter Åkeshofs Trädgårdar & Slottspark AB. Det finns flera företag som liknar Åkeshofs Trädgårdar & Slottspark AB i Stockholms län. Ekerö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Åkeshofs Trädgårdar & Slottspark AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-10-19 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-08-28 så har Åkeshofs Trädgårdar & Slottspark AB varit registrerat och sedan 2006-10-19 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Åkeshofs Trädgårdar & Slottspark AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Åkeshofs Trädgårdar & Slottspark AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Åkeshovs Gårdsv. 1, 168 38, Bromma. Vi ni istället prata med Åkeshofs Trädgårdar & Slottspark AB så kan ni göra det på 08-374020.

Bolaget ska bedriva uthyrning av lokaler för restaurangverksamhet, konsthantverk och utställningar, bedriva blomsterutställningar, inköpa, odla och försälja trädgårdsprodukter och trädgårdsförnödenheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Alverbäck, My Maria Charlotta som är född 1958 och har titeln VD, Alverbäck, My Maria Charlotta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Alverbäck, Sven Håkan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strömberg, Tord Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Brunstedt, Mats som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Alverbäck, My Maria Charlotta -Alverbäck, Sven Håkan .

Åkeshofs Trädgårdar & Slottspark AB har 556709-7042 som sitt organisationsnummer.