Älvnäs stallar AB

Stockholms län

Information

556706-5692 är organisationsnummer för företaget Älvnäs stallar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Älvnäs stallar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Älvnäs stallar AB finns i.

Älvnäs stallar AB har varit registrerat sedan 2006-06-29 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Älvnäs stallar AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Älvnäs stallar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Älvnäs stallar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Älvnäs stallar AB så kan ni göra det på telefon genom 08-56020298 eller genom brev på följande adress:
Liljedalsv. 8, 178 53, Ekerö

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse och uthyrningsverksamhet i byggnads- och fastighetsbranschen, handel med tomtmark samt idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Älvnäs stallar AB och det är Norberg, Åsa Birgitta Viktoria J som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Gustafsson, Jan Evald som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Torbjörn Birger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Eva Kristina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Brunstedt, Mats som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor