Tre Röda Aktiebolag

Stockholms län

Information

Tre Röda Aktiebolag är ett bolag som finns i Ekerö. I Tre Röda Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Albinsson, Sven Thomas som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Albinsson, Sven Johan Rickard som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hellgren, Pirjo Hanneli som är född 1957 och har titeln Revisor, Brandstams Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tre Röda Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tre Röda Aktiebolag på telefon 08-56020022.

Bolaget skall bedriva försäljning- service och utbildning inom följande produkter: Data, nätverk, inköp och försäljning av tillbehör, datakapslingar, KVM lösningar ID-kontroll, larm, övervaknigssystem, brandskydd, alternativa energikällor och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tre Röda Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tre Röda Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tre Röda Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-01 och Tre Röda Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tre Röda Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tre Röda Aktiebolag har 556705-5750 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.