Leif G. Eriksson Juristkonsult AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva juridisk konsultverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Leif G. Eriksson Juristkonsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Leif G. Eriksson Juristkonsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 2006-04-28 så skapades Leif G. Eriksson Juristkonsult AB och bolaget är har F-skattsedel Leif G. Eriksson Juristkonsult AB har haft det sedan 2006-08-04.

Leif G. Eriksson Juristkonsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-04

556702-9995 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ekerö.

Just nu är Leif G. Eriksson Juristkonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Leif G. Eriksson Juristkonsult AB så går det att nå dem via telefon på 08-56035104 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Leif G. Eriksson Juristkonsult AB är Eriksson, Leif Georg som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lena Anna Karna som är född 1937 och har titeln Suppleant, Hedefalk, Ulf Sture Stefan som är född 1941 och har titeln Revisor, Ulf Hedefalk Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .