Oak Island Consulting AB

Stockholms län

Information

Oak Island Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Oak Island Consulting AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Oak Island Consulting AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-03-30.

Oak Island Consulting AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-03-10. Men sedan 2006-03-30 så har Oak Island Consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lindv. 6, 178 51, Ekerö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Oak Island Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3872300.

Ekerö arbetar för att verksamheter som Oak Island Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Oak Island Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska tillhandahålla teknisk expertis inom asset management, drift och underhåll av flygmotorer till ägare och operatörer av flygplan samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Oak Island Consulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Oak Island Consulting AB och det är följande personer, Edström, Lars Olof som är född 1958 och har titeln VD, Edström, Lars Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Devillé, Liliane Angele som är född 1956 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Brunstedt, Mats som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Oak Island Consulting AB är 556699-3290.