World Wise Business Development WWBD Aktiebolag

Stockholms län

Information

556690-0576 är organisationsnummer för bolaget World Wise Business Development WWBD Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som World Wise Business Development WWBD Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som World Wise Business Development WWBD Aktiebolag finns i.

World Wise Business Development WWBD Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-11-09 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för World Wise Business Development WWBD Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-15.

World Wise Business Development WWBD Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för World Wise Business Development WWBD Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med World Wise Business Development WWBD Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-56031642 eller genom brev på följande adress:
TROXHAMMAR, LADAN, 179 75, Skå

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet inom internationell handel såsom att erbjuda små och medelstora företag inom främst tjänstesektorn hjälp inom följande områden: Etablera sig utomland. Skapa de nödvändiga kontakterna med myndigheter, kunder och representanter i det nya landet. Finna samarbetspartners såsom agenter och distributörer. Vara behjälplig vid kontraktsförhandlingar. Genomföra marknadsanalyser och bearbeta marknadsstrategier för den internationella expansionen. Bearbeta försäljningsstrategier samt bearbeta och analysera distributionskanallösningar för den nya marknaden. Bearbeta strategiska PR-planer för den nya marknaden, Analysera eventuellt behov av lokal produktanpassning. Vara behjälplig vid etableringen av strategiska allianser och eller partnerskap. Vara behjälplig vid företagsvärderingar och företagsackvisitioner. Organisationsfrågor. Strategisk IT IS anpassning. Handel av varor inom babybranschen med avseende på assesoarer samt resetillbehör för nyblivna föräldrar. Denna del av verksamhet innebär import av varor från utlandet som sedan skall säljas i Skandinavien. Utbildning, primärt på engelska inom diverse affärsrelaterade ämnen såsom presentationsteknik, försäljningsteknik, interkurturell kommunikation och affärskommunikation samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med World Wise Business Development WWBD Aktiebolag och det är Lundqvist, Erik som är född 1963 och har titeln VD, Wuest, Susan Rita som är född 1964 och har titeln Vice VD, Lundqvist, Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wuest, Susan Rita som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Curt Arne som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Jan Bertil som är född 1942 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,