Bernsten Konsult AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Bernsten Konsult AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ekerö här finns det många olika Aktiebolag. Bernsten Konsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Ekerö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Bernsten Konsult AB är momsregistrerat sedan2005-12-15 och har organisationsnummer 556688-9514.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5598541 alternativt besöka eller skicka post till Bernsten Konsult AB på följande adress Drottningholmsv. 55, 112 19, Stockholm.

Bernsten Konsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-12-15.

I Bernsten Konsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , Malm, Oskar Lars-Göran som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i managementfrågor, projektledning, varumärkesfrågor, förändringsprocesser och krishantering, affärsförhandlingar, sponsringsprojekt, marknadskommunikation, vinkunskap och vinprovningar samt vinimport samt värdepappershandel samt idka därmed förenlig verksamhet.