SmartHorse AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva uppfödning, träning, försäljning och föräding av hästar, företaga investeringar i och bedriva konsultverksamhet inom ovan nämnda områden, bedriva agentur- och försäljningsverksamhet avseende hästutensiler samt uthyrning av hästtransportfordon jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SmartHorse AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är SmartHorse AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 2005-10-26 så skapades SmartHorse AB och verksamheten är har F-skattsedel SmartHorse AB har haft det sedan 2006-01-19.

SmartHorse AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-19

556688-7294 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ekerö.

Just nu är SmartHorse AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med SmartHorse AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Asp, Rickard Conny -Fogelberg Asp, Marie Jeanette -Fogelberg, Jeanette Britt Lillemor

Följande personer är på något sätt aktiva inom SmartHorse AB är Fogelberg Asp, Marie Jeanette som är född 1972 och har titeln VD, Fogelberg Asp, Marie Jeanette som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Asp, Rickard Conny som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Fogelberg, Jeanette Britt Lillemor som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallén, Lars Olof som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.