Karlssons Brunnsborrning Stenhamra Aktiebolag

Stockholms län

Information

Karlssons Brunnsborrning Stenhamra Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Karlssons Brunnsborrning Stenhamra Aktiebolag finns. I Ekerö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Karlssons Brunnsborrning Stenhamra Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Karlssons Brunnsborrning Stenhamra Aktiebolag har haft sedan 2005-01-13. Karlssons Brunnsborrning Stenhamra Aktiebolag har funnits sedan och 2005-01-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Karlssons Brunnsborrning Stenhamra Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Talgoxev. 45, 178 39, Ekerö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5555086.

Ekerö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Karlssons Brunnsborrning Stenhamra Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Karlssons Brunnsborrning Stenhamra Aktiebolag har idag 556671-5305 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Karlssons Brunnsborrning Stenhamra Aktiebolag

Bolaget skall bedriva brunns- och energiborrning, markarbeten, samt utbildning inom energiborrning och därmed stående verksamheter. Bolaget skall även bedriva konsulterande verksamheter främst avseende uthyrning av tjänster inom byggnads- och markarbeten jämte tjänsteexport inom dessa områden och idka med ovan angivna områden förenlig verksamhet. Äga och förvalta fast och lös egendom inom och utom landet samt i samband därmed stående verksamhet.

I Karlssons Brunnsborrning Stenhamra Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Nicklas Åke som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Camilla Elisabeth som är född 1981 och har titeln Suppleant, Röcklinger, Åke Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, Västerled Revision AB som är född och har titeln Revisor, .