Kolskog Kort & Kuriosa AB

Stockholms län

Information

Kolskog Kort & Kuriosa AB är ett av många bolag som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Kolskog Kort & Kuriosa AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kolskog Kort & Kuriosa AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-02-09.

Kolskog Kort & Kuriosa AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-11-26. Men sedan 2005-01-13 så har Kolskog Kort & Kuriosa AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bergamottv. 11, 178 32, Ekerö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kolskog Kort & Kuriosa AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-1467777.

Ekerö arbetar för att bolag som Kolskog Kort & Kuriosa AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kolskog Kort & Kuriosa AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Försäljning av antikviteter och samlarföremål samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kolskog Kort & Kuriosa AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kolskog Kort & Kuriosa AB och det är följande personer, Kolskog, Bernt Marcus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Gunhild Marianne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ekman, Mats Stefan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Kolskog Kort & Kuriosa AB är 556671-2526.