FineLine IT AB

Stockholms län

Information

556669-6844 är organisationsnummer för företaget FineLine IT AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FineLine IT AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som FineLine IT AB finns i.

FineLine IT AB har varit registrerat sedan 2004-11-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för FineLine IT AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

FineLine IT AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FineLine IT AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med FineLine IT AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5554851 eller genom brev på följande adress:
Helgö 283, 178 54, Ekerö

Bolaget skall bedriva konsulttjänster och handel med datasystem inom företrädesvis administration, ekonomi och personal, kameral uppdragsverksamhet samt därmed förenliga verksamheter, handel med blommor, dekorationsartiklar och catering samt därmed närstående verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med FineLine IT AB och det är Westergren, Anneli Birgitta som är född 1975 och har titeln Suppleant, Guiance, José Joakim som är född 1954 och har titeln Revisor, Nova Revision AB som är född och har titeln Revisor,