Lundqvist Elektriska på Ekerö AB

Stockholms län

Information

Lundqvist Elektriska på Ekerö AB är ett företag som finns i Ekerö. I Lundqvist Elektriska på Ekerö AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundqvist, Carl Peter som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Hans Gustav som är född 1943 och har titeln Suppleant, Petersson, Kjell Åke Henry som är född 1951 och har titeln Revisor, Rev.firman Åke Pettersson som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lundqvist Elektriska på Ekerö AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lundqvist Elektriska på Ekerö AB på telefon 070-9446110.

Bolaget skall utföra bygg-, el- och teleinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lundqvist Elektriska på Ekerö AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lundqvist Elektriska på Ekerö AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lundqvist Elektriska på Ekerö AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-14 och Lundqvist Elektriska på Ekerö AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lundqvist Elektriska på Ekerö AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lundqvist Elektriska på Ekerö AB har 556666-7605 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.