Automed Scandinavia i Ekerö AB

Stockholms län

Information

556662-7435 är organisationsnummer för bolaget Automed Scandinavia i Ekerö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Automed Scandinavia i Ekerö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Automed Scandinavia i Ekerö AB finns i.

Automed Scandinavia i Ekerö AB har varit registrerat sedan 2004-06-02 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Automed Scandinavia i Ekerö AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Automed Scandinavia i Ekerö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Automed Scandinavia i Ekerö AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Automed Scandinavia i Ekerö AB så kan ni göra det på telefon genom 08-56032520 eller genom brev på följande adress:
Tegelbruksv. 6, 178 30, Ekerö

Bolaget skall importera och sälja marknadsföra produkter som ökar sitt och åk-komfort till privatpersoner och företag samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Automed Scandinavia i Ekerö AB och det är Strandberg, Hans Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg, Karin Marie som är född 1968 och har titeln Suppleant, Holm, Arne Tommy som är född 1949 och har titeln Revisor, Tommy Holm Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,