Nordeberg's Snickeri & Bygg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Nordeberg's Snickeri & Bygg Aktiebolag är ett bolag som finns i Ekerö. I Nordeberg's Snickeri & Bygg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordeberg, Lars Conny som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålenhag Nordeberg, Rosa Anne-Charl som är född 1967 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nordeberg's Snickeri & Bygg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nordeberg's Snickeri & Bygg Aktiebolag på telefon 08-56035956.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggbranschen samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nordeberg's Snickeri & Bygg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nordeberg's Snickeri & Bygg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Nordeberg's Snickeri & Bygg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-13 och Nordeberg's Snickeri & Bygg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-10-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordeberg's Snickeri & Bygg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Nordeberg's Snickeri & Bygg Aktiebolag har 556648-8077 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.