Color Systems Scandinavia AB

Stockholms län

Information

Color Systems Scandinavia AB är ett av många verksamheter som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Color Systems Scandinavia AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Color Systems Scandinavia AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-12-23.

Color Systems Scandinavia AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-09-10. Men sedan 2006-12-23 så har Color Systems Scandinavia AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tältg. 21, 168 41, Bromma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Color Systems Scandinavia AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-52292220.

Ekerö arbetar för att verksamheter som Color Systems Scandinavia AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Color Systems Scandinavia AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av utrustning och förbrukningssmaterial till grafisk produktion samt att tillhandahålla utbildning och konsulttjänster, huvudsakligen inom området mjukvara och färgstyrning.

Firmatecknare för Color Systems Scandinavia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Color Systems Scandinavia AB och det är följande personer, Hedén, Dan Torbjörn som är född 1964 och har titeln VD, Hedén, Dan Torbjörn som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedén, Jan Henrik som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edfeldt, Lars Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Devell, Bo Henrik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Engström, Bernt Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Color Systems Scandinavia AB är 556647-2501.