IK Stym Produktion AB

Stockholms län

Information

556643-2232 är organisationsnummer för företaget IK Stym Produktion AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IK Stym Produktion AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som IK Stym Produktion AB finns i.

IK Stym Produktion AB har varit registrerat sedan 2003-05-06 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för IK Stym Produktion AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

IK Stym Produktion AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för IK Stym Produktion AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med IK Stym Produktion AB så kan ni göra det på telefon genom 0155-218030 eller genom brev på följande adress:
Tingshusplatsen, 611 32, Nyköping

Bolaget skall bedriva journalistisk och artistisk verksamhet inom radio, television och media.

Det finns olika personer som har en koppling med IK Stym Produktion AB och det är Birging, Hans Fredrik Eugén som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Birging, Ann Eivor Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, Östling, Pernilla Christina som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,