Tovatt Architects & Planners AB

Stockholms län

Information

Tovatt Architects & Planners AB är ett företag som finns i Ekerö. I Tovatt Architects & Planners AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tovatt, Johannes Bonniface som är född 1964 och har titeln VD, Tovatt, Johannes Bonniface som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Fermander, Rolf Jonas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Neuschütz, David Kristoffer som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Winberg Henschen, Kristina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Varverud, Pernilla Margareta som är född 1970 och har titeln RevisorErneholm, Anette Helen som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tovatt Architects & Planners AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tovatt Architects & Planners AB på telefon 08-7590050.

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tovatt Architects & Planners AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tovatt Architects & Planners AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tovatt Architects & Planners AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-09-18 och Tovatt Architects & Planners AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-09-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tovatt Architects & Planners AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Tovatt Architects & Planners AB har 556641-7670 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.