Jan West Byggare AB

Stockholms län

Information

Jan West Byggare AB är ett bolag som finns i Ekerö. I Jan West Byggare AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är West, Jan Bertil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, West, Maria Ann-Charlotte som är född 1955 och har titeln Suppleant, Liikanen, Markus Erik Johan som är född 1976 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jan West Byggare AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jan West Byggare AB på telefon 08-7590077.

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet, handla med och förvalta värdepapper, dock inte sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, bedriva avel, uppfödning och tävlingsverksamhet med hästar, tävlingsverksamhet med motorfordon och event inriktad på motorsport ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jan West Byggare AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jan West Byggare AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Jan West Byggare AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-13 och Jan West Byggare AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jan West Byggare AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jan West Byggare AB har 556638-7162 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.