Factory Trade Stockholm AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva import, export och handel med konsumentvaror främst inom produktområdena sportartiklar, konfektion och skobeklädnad, elektronikartiklar såsom datorer, möbler och inredningsartiklar, vin och spritdrycker ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Factory Trade Stockholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Factory Trade Stockholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 2002-11-15 så skapades Factory Trade Stockholm AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

Factory Trade Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-04-18

556635-5847 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ekerö.

Just nu är Factory Trade Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Factory Trade Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 070-8933434 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Factory Trade Stockholm AB är Dahlström, Mats Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtner, Bengt Jürgen som är född 1953 och har titeln Suppleant, Fröjd, Lars Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .