Merda i Stockholm AB

Stockholms län

Information

556630-0538 är organisationsnummer för verksamheten Merda i Stockholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Merda i Stockholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Merda i Stockholm AB finns i.

Merda i Stockholm AB har varit registrerat sedan 2002-07-31 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Merda i Stockholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-09.

Merda i Stockholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Merda i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Pettersson, Otto Lennart

Vill ni komma i kontakt med Merda i Stockholm AB så kan ni göra det på telefon genom 08-56031532 eller genom brev på följande adress:
Talgoxev. 25, 178 39, Ekerö

Bolaget skall bedriva vidareutveckling av bostadsbyggande inom befintligt fastighetsbestånd genom reparationer, om- och till- byggnad, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Merda i Stockholm AB och det är Pettersson, Otto Lennart som är född 1941 och har titeln VD, Pettersson, Otto Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Jan Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Lars Gustaf som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Otto Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Nils Stefan Paulus som är född 1948 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,