Radioment AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och Radioment AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Radioment AB är ett av dem. Statusen för Radioment AB är att Bolaget är aktivt.

Radioment AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-07-01. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där företaget finns i jobbar för att företag som Radioment AB ska trivas.

Radioment AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-05. I Ekerö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva helhetsåtaganden för produktutveckling inom radio och elektronik samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Radioment AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-05.

Idag är Radioment AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Radioment AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56034329.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Radioment AB är Nyström, Hans Bert som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Lise-Lotte Helene som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jonsson, Jan Bertil som är född 1942 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Radioment AB har 556629-4335 som sitt organisationsnummer.