Jari Saarinen Livs Aktiebolag (Coop Konsum)

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva dagligvaruhandel och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jari Saarinen Livs Aktiebolag (Coop Konsum) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Jari Saarinen Livs Aktiebolag (Coop Konsum) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 2002-05-24 så skapades Jari Saarinen Livs Aktiebolag (Coop Konsum) och verksamheten är har F-skattsedel Jari Saarinen Livs Aktiebolag (Coop Konsum) har haft det sedan 2002-08-22.

Jari Saarinen Livs Aktiebolag (Coop Konsum) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-08-22

556627-7934 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ekerö.

Just nu är Jari Saarinen Livs Aktiebolag (Coop Konsum) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Jari Saarinen Livs Aktiebolag (Coop Konsum) så går det att nå dem via telefon på 08-56030080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jari Saarinen Livs Aktiebolag (Coop Konsum) är Saarinen, Jari Kunto Tapani som är född 1971 och har titeln VD, Saarinen, Jari Kunto Tapani som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Eva Margaretha Susanne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Hans Joakim som är född 1974 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .