Alarmservice Teknik H.K. Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva installation, service samt försäljning av inbrotts-, brand samt driftslarm och passage- och CCTV-system samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alarmservice Teknik H.K. Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Alarmservice Teknik H.K. Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 2002-01-23 så skapades Alarmservice Teknik H.K. Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Alarmservice Teknik H.K. Aktiebolag har haft det sedan 2002-02-11.

Alarmservice Teknik H.K. Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-02-11

556622-2211 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ekerö.

Just nu är Alarmservice Teknik H.K. Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Alarmservice Teknik H.K. Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8252506 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alarmservice Teknik H.K. Aktiebolag är Jonasson, Kjell Christer som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Öst, Hans Gösta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljeqvist, Eva Ann-Charlotte som är född 1961 och har titeln Suppleant, Linder, Elsie Antoinette som är född 1958 och har titeln Suppleant, Stockhammar, Inger Elisabet som är född 1944 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.