Möllers Verktygsmakeri AB

Stockholms län

Information

556621-6239 är organisationsnummer för verksamheten Möllers Verktygsmakeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Möllers Verktygsmakeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Möllers Verktygsmakeri AB finns i.

Möllers Verktygsmakeri AB har varit registrerat sedan 2002-01-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Möllers Verktygsmakeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-08.

Möllers Verktygsmakeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Möllers Verktygsmakeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Möllers Verktygsmakeri AB så kan ni göra det på telefon genom 08-56053200 eller genom brev på följande adress:
Gunnebo, 178 91, Munsö

Bolaget skall bedriva tillverkning av verktyg för plastindustrin och plastdetaljer, förvaltning av värdepapper och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Möllers Verktygsmakeri AB och det är Hansson, Per Ola som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlund, Marita Kaarina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Holm, Arne Tommy som är född 1949 och har titeln Revisor, Tommy Holm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,