Nordic Gensets & Motors AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och Nordic Gensets & Motors AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Nordic Gensets & Motors AB är ett av dem. Statusen för Nordic Gensets & Motors AB är att Bolaget är aktivt.

Nordic Gensets & Motors AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-01-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där företaget finns i jobbar för att företag som Nordic Gensets & Motors AB ska trivas.

Nordic Gensets & Motors AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04. I Ekerö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att driva försäljning av generatoraggregat, industrimotorer, marinmotorer och reservdelar till dessa samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nordic Gensets & Motors AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04.

Idag är Nordic Gensets & Motors AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Nordic Gensets & Motors AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5184460.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nordic Gensets & Motors AB är Brente, Robert Peter som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Karl Åke som är född 1955 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Bergström, Magnus Sture August som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Nordic Gensets & Motors AB har 556620-5141 som sitt organisationsnummer.