Peter Robert Byggentreprenad AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och Peter Robert Byggentreprenad AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Peter Robert Byggentreprenad AB är ett av dem. Statusen för Peter Robert Byggentreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Peter Robert Byggentreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-09. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Peter Robert Byggentreprenad AB ska trivas.

Peter Robert Byggentreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24. I Ekerö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter Robert Byggentreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24.

Idag är Peter Robert Byggentreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Peter Robert Byggentreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Peter Robert Byggentreprenad AB är Strate, Peter William Bengt som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bjälkengren, Robert som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjälkengren, Jennie Ann Christina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Strate, Anna Camilla som är född 1976 och har titeln Suppleant, Larsson, Ebbe Torgny som är född 1945 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Peter Robert Byggentreprenad AB har 556617-1822 som sitt organisationsnummer.