Ekerö Rederi AB

Stockholms län

Information

Ekerö Rederi AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Ekerö Rederi AB finns. I Ekerö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ekerö Rederi AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ekerö Rederi AB har haft sedan 2002-02-18. Ekerö Rederi AB har funnits sedan och 2002-02-18 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ekerö Rederi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekerö Rederi, 178 23, Ekerö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8143945.

Ekerö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ekerö Rederi AB Privat, ej börsnoterat.

Ekerö Rederi AB har idag 556616-5279 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ekerö Rederi AB

Bolaget skall bedriva marinentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

I Ekerö Rederi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dillmann, Mathias Otto som är född 1969 och har titeln VD, Dillmann, Mathias Otto som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Linda Marie som är född 1974 och har titeln Suppleant, Sievert Läckgren, Eva Christina som är född 1962 och har titeln Revisor, .