Nibbla R.G. AB

Stockholms län

Information

556616-0551 är organisationsnummer för verksamheten Nibbla R.G. AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nibbla R.G. AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Nibbla R.G. AB finns i.

Nibbla R.G. AB har varit registrerat sedan 2001-09-19 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nibbla R.G. AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-25.

Nibbla R.G. AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nibbla R.G. AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Nibbla R.G. AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5540394 eller genom brev på följande adress:
Östernibbla Gård , 179 95, Svartsjö

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva reparationer av plast, såsom cisterner, behållare och konstruktionsplaster, djurhållning och entreprenadarbete inom lantbruk samt bedriva åkeriverksamhet samt taxirörelse med beställningscentral och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nibbla R.G. AB och det är Åhlund, Gösta Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson Åhlund, Helena Kristina A som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhlund, Karin Gunnel Kristina som är född 1942 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Hans Martin som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,