Ekerö Bilteknik AB

Stockholms län

Information

556614-6402 är organisationsnummer för bolaget Ekerö Bilteknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekerö Bilteknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Ekerö Bilteknik AB finns i.

Ekerö Bilteknik AB har varit registrerat sedan 2001-09-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekerö Bilteknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-24.

Ekerö Bilteknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekerö Bilteknik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ekerö Bilteknik AB så kan ni göra det på telefon genom 08-56024616 eller genom brev på följande adress:
Skå Industriby, 179 75, Skå

Bolaget skall bedriva bilreparationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekerö Bilteknik AB och det är Östman, Bengt Nils Johan som är född 1962 och har titeln VD, Östman, Bengt Nils Johan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Anna Carina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Larsson, Ebbe Torgny som är född 1945 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,