SF Ekerö Aktiebolag

Stockholms län

Information

SF Ekerö Aktiebolag är ett företag som finns i Ekerö. I SF Ekerö Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Per Martin som är född 1964 och har titeln VD, Larsson, Per Martin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Maria Elisabeth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anna Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Göransson, Jonas Allan som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med SF Ekerö Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SF Ekerö Aktiebolag på telefon 08-6616100.

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är SF Ekerö Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

SF Ekerö Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SF Ekerö Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-09-03 och SF Ekerö Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-09-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SF Ekerö Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Larsson, Per Martin

SF Ekerö Aktiebolag har 556614-3235 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.