Montgomerie Residence AB

Stockholms län

Information

Montgomerie Residence AB är ett företag som finns i Ekerö. I Montgomerie Residence AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Montgomerie, Robert som är född 1960 och har titeln VD, Montgomerie, Robert som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobson, Hans Gunnar som är född 1961 och har titeln Suppleant, Sundstrand, Hans Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Montgomerie Residence AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Montgomerie Residence AB på telefon 08-56032281.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och marknadsföring, bedriva musik och video produktion samt utöva därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fast egendom, aktier och andra värdepapper.

Idag är Montgomerie Residence AB av bolagstypen Aktiebolag.

Montgomerie Residence AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Montgomerie Residence AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-28 och Montgomerie Residence AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-01-28.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Montgomerie Residence AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Montgomerie Residence AB har 556610-5341 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.