Mälarö Träningsverk AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva friskvård, aerobicträning, gymverksamhet, viss försäljning av sportartiklar samt uthyrning av träningslokal ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mälarö Träningsverk AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Mälarö Träningsverk AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 2001-04-27 så skapades Mälarö Träningsverk AB och företaget är har F-skattsedel Mälarö Träningsverk AB har haft det sedan 2002-11-28.

Mälarö Träningsverk AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-11-28

556610-5127 är organisationsnummret för företaget som finns i Ekerö.

Just nu är Mälarö Träningsverk AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Mälarö Träningsverk AB så går det att nå dem via telefon på 08-56025550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mälarö Träningsverk AB är Steenhouwer, Birgitta Henriette som är född 1958 och har titeln VD, Steenhouwer, Birgitta Henriette som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Steenhouwer, Emily Birgitta som är född 1984 och har titeln Suppleant, Steenhouwer, Mari Anette som är född 1981 och har titeln Suppleant, Holm, Arne Tommy som är född 1949 och har titeln Revisor, Tommy Holm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.