W Maskinservice AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva service och reparationer av industrimaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för W Maskinservice AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är W Maskinservice AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 2001-02-15 så skapades W Maskinservice AB och verksamheten är har F-skattsedel W Maskinservice AB har haft det sedan 2001-03-29.

W Maskinservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-29

556606-6709 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ekerö.

Just nu är W Maskinservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med W Maskinservice AB så går det att nå dem via telefon på 08-56040548 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom W Maskinservice AB är Wennerstrand, Bob Ivan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Åsa Cecilia som är född 1970 och har titeln Suppleant, Bucht, Johan Ole som är född 1948 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .