Vinylbandet AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva musikspelning, handel med instrument samt rådgivning i ekonomiska frågor, transportlogistik och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vinylbandet AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Vinylbandet AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 2000-10-23 så skapades Vinylbandet AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Vinylbandet AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-11-21

556598-9695 är organisationsnummret för företaget som finns i Ekerö.

Just nu är Vinylbandet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Vinylbandet AB så går det att nå dem via telefon på 08-59031111 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vinylbandet AB är Widén, Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Widén, Jan-Erik som är född 1953 och har titeln Suppleant, Dahlström, Mats Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Mats Dahlström Revision AB som är född och har titeln Revisor, .