Ulf Alsing AB

Stockholms län

Information

556598-4795 är organisationsnummer för verksamheten Ulf Alsing AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulf Alsing AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Ulf Alsing AB finns i.

Ulf Alsing AB har varit registrerat sedan 2000-11-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulf Alsing AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-29.

Ulf Alsing AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ulf Alsing AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ulf Alsing AB så kan ni göra det på telefon genom 08-293500 eller genom brev på följande adress:
Hamng. 27, 111 47, Stockholm

Bolaget ska utföra konsultativa uppdrag som stödjer, utbildar och stimulerar ägare samt personal verksamma primärt inom lokala detaljhandelsföretag och som skall leda till en ökad tillväxt och lönsamhet inom uppdragsgivarens verksamhetsområde samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även inneha och förvalta noterade värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulf Alsing AB och det är Alsing, Carl Ulf Torgny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Alsing, Karin Christina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Okasmaa, Juhan som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES,