Per, Uno Karlsson rörservice AB

Stockholms län

Information

Per, Uno Karlsson rörservice AB är en verksamhet som finns i Ekerö. I Per, Uno Karlsson rörservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Per Uno som är född 1964 och har titeln VD, Karlsson, Per Uno som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Katarina Astrid som är född 1963 och har titeln Suppleant, Holm, Arne Tommy som är född 1949 och har titeln Revisor, Tommy Holm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Per, Uno Karlsson rörservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Per, Uno Karlsson rörservice AB på telefon 070-5109259.

Föremålet för boalagets verksamhet är att bedriva vvs byggfirma och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Per, Uno Karlsson rörservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Per, Uno Karlsson rörservice AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Per, Uno Karlsson rörservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-12-14 och Per, Uno Karlsson rörservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-12-14.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Per, Uno Karlsson rörservice AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Per, Uno Karlsson rörservice AB har 556598-0199 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.