Mälartronic AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och Mälartronic AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mälartronic AB är ett av dem. Statusen för Mälartronic AB är att Bolaget är aktivt.

Mälartronic AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-03-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mälartronic AB ska trivas.

Mälartronic AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02. I Ekerö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva serviceverksamhet, försäljning samt tillverkning inom huvudsakligen industriell automatisering, uthyrning av mätinstrument, verktyg, släpvagn samt liknande utrustning, verkstad för motorfordon, musikverksamhet, huvudsakligen under- visning, enskilt och i grupp, musikterapi, äga och förvalta värdepapper samt äga, förvalta och hyra ut fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mälartronic AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02.

Idag är Mälartronic AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Mälartronic AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8178250.

Firman tecknas var för sig av -Schöld, Anna Elisabeth -Schöld, Jan Ingemar.

De som är på något sätt har med Mälartronic AB är Schöld, Jan Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Schöld, Anna Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, Andersson, Per Anders Christer som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Mälartronic AB har 556586-7354 som sitt organisationsnummer.